Gwiazdy nago w reklamie... bokserek

22. września 2011, 22:25
źródło: własne

Francuska marka produkująca bieliznę – Athena – przygotowała bardzo oryginalną kampanię. Nadzy lekkoatleci? Proszę bardzo. Naga ekipa robiąca spot? Nie ma problemu.
Kliknij na zdjęcie, aby je skomentować
Francuzi promują w ten sposób nową kolekcję „Happy”. Spot wyprodukowała agencja EURO RSCG 360, która ma na koncie współpracę między innymi z klubem Stade Rennes, Peugeotem, czy Samsungiem.

W kampanii wirusowej bielizny udział wzięli znani francuscy lekkoatleci: Renaud Lavillenie (skok o tyczce), Romain Barras (wielobój) i Kevin Mayer (wielobój) oraz Martial Mbandjock (sprinter). Wszyscy musieli się rozebrać, jednak aby mogli poczuć się swobodnie namówili ekipę produkującą reklamę, aby i oni się rozebrali.

Efekty można będzie zobaczyć w ostatnich dniach września we francuskich mediach. Warto jednak obejrzeć materiał z produkcji reklamy. Oryginalny film, bez angielskich napisów, ma już prawie 11 tysięcy wyświetleń. Zatem spełnia swoje założenia i idealnie wpisuje się w założenia marketingu wirusowego.

Żadnych bonusów, czysta gotówka 200 PLN! »
Słowa kluczowe: lavillenie | barras | mayer | mbandjock | athena | spot | wideo | reklama | wirusowa

Informator Stolicy
Global Nieruchomości
Wydawnictwo SQN
Agencja interaktywna Hotmind
© 2010-2014 Crauford Communications Ltd. All rights reserved.