Sparta Wrocław z kolejnymi umowami

25. marca 2020, 11:55
źródło: WTS Sparta Wrocław

Betard Sparta Wrocław, choć trwa zawieszenie rozgrywek PGE Ekstraligi, podpisuje kolejne umowy ze sponsorami.
Z żużlowym klubem na sezon 2020 pozostanie na pewno Sky Bowling, czyli największa kręgielnia we Wrocławiu. Firma będzie nadal promować się na Stadionie Olimpijskim, a także obejmie patronatem eskortę dziecięcą.

- Bardzo cenimy sobie dotychczasową współpracę z WTS Spartą, dlatego zdecydowaliśmy się na przedłużenie umowy. Wśród naszych klientów jest wielu kibiców wrocławskiej drużyny, którzy korzystają z dedykowanych im rabatów na nasze usługi. Nie możemy się doczekać rozpoczęcia sezonu i przeżywania emocji na Stadionie Olimpijskim – powiedział Piotr Maciejewski, prezes Sky Bowling.

Z kolei Dla-Przemyslu.pl będzie od sezonu 2020 sponsorem głównym WTS Sparty. Firma która specjalizuje się w projektowaniu, produkcji oraz dystrybucji elementów zabezpieczenia zakładów przemysłowych, infrastruktury miejskiej oraz placów budowy zwiększyła swoje zaangażowanie.

- Jesteśmy przekonani, że pojawienie się naszej marki na kevlarach zawodników Betard Sparty Wrocław pośród tak wielu cenionych sponsorów zwiększy zaufanie oraz znacznie wpłynie na polepszenie wizerunku naszej firmy – powiedziała Aleksandra Zdanowicz, współwłaścicielka Dla-Przemysłu.pl.

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.