TOTALbet sponsorem w PlusLidze

21. lutego 2020, 15:32
źródło: Verva Warszawa Orlen Paliwa

Verva Warszawa Orlen Paliwa, klub występujący w siatkarskiej PlusLidze, zyskał wsparcie nowego sponsora.
Została nim firma TOTALbet Zakłady Bukmacherskie. Kontrakt ma obowiązywać do końca 2020 roku.

- Miło nam powitać TOTALbet w gronie sponsorów naszego klubu. Cieszymy się, że współpracę z nami nawiązuje kolejna solidna i rozwijająca się marka – powiedział Piotr Gacek, pełnomocnik zarządu i dyrektor sportowy Verva Warszawa Orlen Paliwa.

- Jestem przekonany, że razem osiągniemy wiele sukcesów, zarówno tych sportowych, jak i marketingowych – dodał.

- Drużyna toczy bój o mistrzostwo Polski, a my rywalizujemy na rynku legalnych bukmacherów. W tej sytuacji obie strony mogą być dla siebie wsparciem. Cieszę się, że po naszej stronie staną mistrzowie świata, dowodzeni przez świetnego trenera. Z naszej strony obiecuję pełne zaangażowanie – skomentował Marcin Giera, wiceprezes zarządu TOTALbet Zakłady Bukmacherskie.

Bukmacher zyskał prawo do wykorzystania wizerunku zawodników. Logo przedsiębiorstwa znajdzie się na parkiecie, a także bandach i banerach wokół niego. Planowane są też akcje dla kibiców.

Początek 2020 roku jest aktywny w wykonaniu TOTALbet. Firma została sponsorem głównym Warty Poznań, która będzie walczyć o awans do PKO Bank Polski Ekstraklasy. Przedłużyła też kooperację z organizacją sportów walki Fight Exclusive Night.

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.