Legia chce lepiej zarządzać dniem meczowym

19. lutego 2020, 13:40
źródło: Legia Warszawa

Kolejna ciekawa umowa zawarta przez Legię Warszawa. Tym razem przedstawiciel PKO Bank Polski Ekstraklasy związał się z Safesight.

Celem tej kooperacji będzie wsparcie procesu komunikacji i organizacji zespołu odpowiadającego za zarządzanie dniem meczowym.

Aplikacja Safesight to holenderski program, z którego korzystają takie kluby jak Feyenoord, Borussia Mönchengladbach, czy 1. FSV Mainz 05.

- To narzędzie, w tym aplikacja na smartfony dla członków naszych zespołów pozwoli nam jeszcze lepiej zarządzać i współpracować w ramach operacji meczowej. Posiada ona wiele funkcjonalności, które wspomagają realizację zadań przez poszczególne zespoły, pomagają w szybkiej wymianie informacji i ciągłej dbałości o jakość obsługi kibiców. Digitalizacja takich procesów oraz dostosowywanie narzędzi do aktualnych standardów powoli staje się standardem w najlepszych klubach piłkarskich i na nowoczesnych stadionach. Cieszymy się, że jesteśmy w tym zakresie pierwsi w Polsce i tej części Europy, ale wiemy też ile pracy przed nami, aby odpowiednio wdrożyć w nią wszystkie stadionowe zespoły i serwisy. - wyjaśnia w rozmowie z oficjalną stroną Krzysztof Szumowski, manager operacyjny Legii Warszawa.

- Cieszymy się, że wkrótce będziemy współpracować z Legią Warszawa, która będzie naszym pierwszym polskim klientem. Dzięki doświadczeniu zdobytym w pracy z niemieckimi oraz holenderskimi klubami, wiemy dobrze jak wspomóc organizację dnia meczowego pod względem jakości obsługi kibiców, ale również bezpieczeństwa. Nie możemy się doczekać by podzielić się tą wiedzą z Legią. Jesteśmy również pewni, że doświadczenie zdobyte podczas tej kooperacji pomoże nam udoskonalić nasz produkt - dodał Edo Haan, założyciel Safesight.

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.