Liga Siatkówki Kobiet z oficjalną wodą

13. lutego 2020, 08:59
źródło: Polska Liga Siatkówki

Uzdrowisko Krynica Żegiestów S.A., właściciel marki „Kryniczanka”, zostało partnerem Ligi Siatkówki Kobiet.
Wspomniany brand będzie obecny i promowany w rozgrywkach zawodowej ligi kobiet w sezonie 2019/20 oraz 2020/2021. To już kolejny partner pozyskany przez Polską Ligę Siatkówki w ostatnich miesiącach, wspierający prowadzone przez nią rozgrywki.

- Witam serdecznie nowego partnera w naszym gronie – mówi Paweł Zagumny, prezes zarządu Polskiej Ligi Siatkówki S.A. - To świetna wiadomość dla ligowej kobiecej siatkówki i potwierdzenie, że w wielu naszych ośrodkach wykonywana jest znakomita praca. Biznes dostrzega potencjał kobiecego sportu i chce razem z nami budować podwaliny pod przyszłe sukcesy drużyn klubowych oraz biało-czerwonych – dodaje prezes Zagumny.

- Cieszymy się, że marka Kryniczanka będzie obecna podczas rozgrywek Polskiej Ligi Siatkówki Kobiet – mówi Wiesław Pióro, prezes zarządu Spółki Uzdrowisko Krynica-Żegiestów. - Nasze produkty doskonale komponują się z potrzebami sportowców, wspierając ich formę i pozytywnie wpływając na wyniki sportowe. Naturalna Woda Mineralna Kryniczanka jest polecana osobom aktywnym ruchowo, wyposaża organizm w niezbędne mikroelementy. To idealny towarzysz dla zawodnika i dla kibica, na co dzień oraz podczas meczu – dodaje Pióro.

Umowa obejmuje okres najbliższego roku.

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.