Wilfredo Leon twarzą 4F

5. lutego 2020, 08:00
źródło: OTCF

Jeden z najlepszych siatkarzy świata, reprezentant Polski i zawodnik Sir Safety Perugia – Wilfredo Leon właśnie został ambasadorem 4F.

W nadchodzących tygodniach wystartuje kampania z udziałem Wilfredo Leona pod hasłem „That’s my way. What’s yours?” zachęcająca do trenowania w zgodzie z samym sobą. Jest to rozwinięcie długoterminowego hasła 4F "Your Way". Kampania inspirowana historią siatkarza zachęcać będzie do trenowania na własnych zasadach, we własnym stylu.

- 4F od lat tworzy odzież dla zawodowych sportowców – nasze produkty wspierają zawodników nie tylko podczas wydarzeń sportowych, ale przede wszystkim w codziennych treningach. Markę 4F i WIlfredo Leona łączy pasja do sportu i ciągła chęć doskonalenia swoich umiejętności. Wierzę, że nasza kolekcja pozwoli trenować na najwyższym poziomie wszystkim miłośnikom aktywności fizycznej, a tych niezdecydowanych przekona do rozpoczęcia przygody ze sportem – mówi Igor Klaja, prezes zarządu OTCF S.A.

- Gdy w wieku 11 lat wyjechałem na pierwszy międzynarodowy turniej z młodzieżową reprezentacją Kuby, poczułem że chcę grać w siatkówkę na poważnie. Od tego czasu rozwijam swoją pasję i nie mam zamiaru przestać. Trenuję od lat i doskonale wiem, jak ważny jest odpowiedni strój sportowy. Mam nadzieję, że moja historia zainspiruje wielu ludzi do ćwiczeń i razem z 4F stworzymy coś niesamowitego! – dodaje Wilfredo Leon, ambasador marki 4F.

Siatkarz podpisał kontrakt ambasadorski z marką 4F, w ramach którego będzie trenować w strojach 4F, a w kolejnych etapach stworzy kolekcję sygnowaną.

Warto dodać, że kontrakt wynegocjowała agencja Elliott Event Marketing.

W ostatnich tygodniach Kubańczyk podpisał umowy ze Sport Brokers, a także, w roli ambasadora, z Galeco.

Słowa kluczowe: leon | 4f | otcf | siatkowka | ambasador | polska

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.