FEN nadal z Fightime

18. stycznia 2020, 17:26
źródło: MMAbiznes.pl

Telewizja sportów walki Fightime w dalszym ciągu pozostaje partnerem federacji mieszanych sztuk walki FEN. Obie strony związały się dłuższą współpracą.
Telewizja Fightime to największa w Europie stacja telewizyjna (internetowa) poświęcona tylko i wyłącznie sztukom walki. Zapewnia kompleksową obsługę telewizyjną wszelkich eventów sportowych. Posiadają własne zaplecze telewizyjne jak: dedykowana platforma telewizyjna do live streaming, studio TV, cyfrowy wóz transmisyjny (4K-UHD), kamery broadcastowe, doświadczeni w pracy w tradycyjnych telewizjach pracownicy.

- Połączyliśmy wiedzę i bogate doświadczenie na temat produkcji telewizyjnej, marketingu i public relations z miłością do sztuk walk i staramy się pokazać współczesnemu widzowi, żądającemu multimedialnego przekazu w czasie rzeczywistym dostępnym na ekranie monitora, tabletu czy komórki, jak pasjonujące mogą być odpowiednio pokazane zawody sportowe – powiedział prezes Fightime, Rafał Witkowski.

- Nasza dotychczasowa współpraca układa się wybornie, więc cieszę się, że na dłużej pozostajemy partnerami biznesowymi. Łączy nas pasja do sportów walki i obie strony patrzą w przyszłość w tym samym kierunku, dzięki czemu jesteśmy w stanie sukcesywnie się rozwijać – skomentował sytuację prezes FEN, Paweł Jóźwiak.

Słowa kluczowe: fen | fightime | mma | sportywalki | tv | media | polska |

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.