1. Liga Mężczyzn w wysokiej formie

15. stycznia 2020, 09:51
źródło: Polska Liga Siatkówki

Polska Liga Siatkówki S.A. nie zwalnia. Właśnie poinformowano o pozyskaniu kolejnego partnera dla zaplecza PlusLigi.
Offishop.pl został następny partnerem Krispol 1. Ligi Mężczyzn. Przypomnijmy, że w tym sezonie PLS pozyskała strategicznego sponsora rozgrywek – firmę Krispol. Rozpoczęła także współpracę z nowymi partnerami. W tym gronie są: MK Cafe, GTC Water, Stasto, Legalizacjapracy.pl.

- To bardzo ważne, by wspólnie z naszymi sponsorami i partnerami móc budować siłę Krispol 1. Ligi – podkreśla Paweł Zagumny, prezes Polskiej Ligi Siatkówki S.A. - Bardzo się cieszę, że kolejna młoda, dynamicznie budująca swoją markę firma zdecydowała się nas wesprze. Obie strony na pewno będą zadowolone z tej współpracy.

- Kontynuujemy nasza strategię wspierania polskiej siatkówki, są to przemyślane kroki mające na celu zwiększyć rozwój i rozpoznawalność naszej firmy – mówi Krzysztof Kamiński, właściciel Offishop.pl, firmy zajmującej się kompleksową obsługą biur, w tym sprzedażą drukarek i kserokopiarek.

Słowa kluczowe: 1ligasiatkowki | offishoppl | pls | siatkowka | partner | polska

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.