Siatkarki KSZO z nowym sponsorem

17. grudnia 2019, 13:25
źródło: KSZO Ostrowiec

Siatkarki KSZO Ostrowiec Świętokrzyski, które występują w 1. lidze siatkówki kobiet, mogą liczyć na nowego sponsora.

Została nim frma KGH Polska, która jest producentem soków owocowych, napojów z aloesem, czy też lemoniad. Występują one pod markami Qeency oraz Great.

- Jako producenci soków owocowych i warzywnych, naturalnych i bez konserwantów, wspieramy zdrowy styl życia – powiedział właściciel firmy, Waldemar Gawłowski. – Chcemy, aby nasze produkty trafiały do ludzi aktywnych i zajmujących się sportem.

- Jesteśmy zadowoleni z podpisanej umowy – mówi dyrektor KSZO S.A., Dawid Ogórek. – Mamy młody, ambitny zespół, grający na poziomie rozgrywek centralnych. Oczywiście, walczymy z przeciwnościami losu, ale mamy nadzieję, że dzięki takim osobom, jak Waldemar Gawłowski damy radę postawić siatkarski KSZO na nogi i powrócimy do czasów świetności naszego zespołu.

Kontrakt został podpisany na rok. Na jego mocy logo firmy pojawi się na strojach zawodniczek, a działania promocyjne będą także widoczne w mediach społecznościowych klubu.

Słowa kluczowe: kszo | kgh | 1ligasiatkowkikobiet | siatkowka | sponsor | polska

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.