Siatkarska 1. liga z nowym partnerem

6. grudnia 2019, 11:32
źródło: PLS

Siatkarska Krispol 1. Liga pozyskała nowego partnera. Polska Liga Siatków podpisała umowę z Legalizacjapracy.pl.
Kontrakt będzie ważny przez rok.

- Witam serdecznie w naszym gronie kolejnego partnera – mówi Paweł Zagumny, prezes Polskiej Ligi Siatkówki S.A. - Niezwykle się cieszę, że w tym sezonie grono firm wspierających Krispol 1. Ligę tak dynamicznie się poszerza i rozwija. To cieszy, bo pokazuje, iż zaplecze PlusLigi ma spory potencjał nie tylko sportowy, lecz także marketingowy – dodaje.

- Niezmiernie się cieszymy, że mogliśmy dołączyć do tak zacnego grona firm wspierających Polską Ligę Siatkówki – dodał Szymon Ryłko, prezes zarządu spółki Legalizacjapracy.pl. - Legalizacjapracy.pl sp z o.o. czynnie bierze udział w wielu inicjatywach związanych ze sportem. Siatkówka zawsze była bliska naszemu sercu i dlatego to spowodowało decyzję o podjęciu współpracy zarówno pod względem biznesowym, a także marketingowym.

Ekspozycja logotypu nowego partnera jest już widoczna na oficjalnej stronie rozgrywek oraz w oficjalnych kanałach w mediach społecznościowych Krispol 1. Ligi.

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.