PlusLiga ze sponsorem kolejki

5. grudnia 2019, 11:58
źródło: PLS

Firma Meritum została sponsorem 9. kolejki PlusLigi. Ta nowa forma współpracy z partnerami biznesowymi.
Taka forma kooperacji ma sprawić, że siatkarska liga będzie jeszcze atrakcyjniejsza dla potencjalnych sponsorów.

- Bardzo się cieszę, że wprowadzamy nowe możliwości i pozyskujemy kolejnych partnerów – powiedział Paweł Zagumny, prezes Polskiej Ligi Siatkówki S.A.

- Sponsor kolejki dzięki współpracy z nami będzie widoczny w halach, otrzyma specjalne pakiety u naszych partnerów medialnych i dodatkowo będzie bardzo dobrze widoczny w naszych kanałach informacyjnych. Już teraz widzimy, że taki pomysł się sprawdzi, bowiem sporo firm jest zainteresowanych współpracą z Ligą Mistrzów Świata. To kolejny krok w rozwoju naszych produktów – dodał prezes Zagumny.

Meritum działa w branży budowlanej - wykonując dla swoich klientów kompleksowe aranżacje wnętrz „pod klucz”, tzw. fit-out w obiektach wielkopowierzchniowych typu sklepy, hotele, magazyny czy hale produkcyjne.

Słowa kluczowe: plusliga | pls | meritum | siatkowka | sponsor | polska

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.