Agencja Arskom wesprze kampanię Jasna Strona Mocy

15. października 2019, 14:12
źródło: Arskom

Agencja marketingu sportowego Arskom będzie wspierać komunikacyjnie i wizerunkowo Stowarzyszenie Otwarte Klatki.
To organizator kampanii Jasna Strona Mocy. Zarazem rzesza i promuje sportowców na diecie roślinnej.

W ramach partnerstwa komunikacyjnego agencja będzie prowadziła na rzecz klienta działania z zakresu public relations oraz media relations. Arskom wesprze Jasną Stronę Mocy także pod kątem kreacji i egzekucji kampanii edukacyjnych.

Arskom jest pierwszą agencją pracującą przy kampanii Jasna Strona Mocy. Współpraca rozpoczęła się na początku października. Strony nie ujawniają długości kontraktu. Identyfikując się z ideami stojącymi za inicjatywą, agencja nie będzie pobierała wynagrodzenia z tytułu świadczenia usług w ramach partnerstwa komunikacyjnego.

- Nasza kampania rozwijała się stopniowo dzięki temu, że wolontariusze organizacji i współpracujący z nami sportowcy włożyli w projekt mnóstwo serca i energii. Jesteśmy podekscytowani perspektywą współpracy z agencją Arskom, która pomoże nam wnieść tę kampanię na kolejny poziom. Z takimi partnerami na pewno uda się zmienić świat na lepsze – mówi Dobrosława Gogłoza, prezeska Stowarzyszenia Otwarte Klatki prowadzącego kampanię Jasna Strona Mocy.