Nowy sponsor na koszulkach Wisły

13. października 2019, 08:30
źródło: SPR Wisła Płock

ORLEN Wisła Płock występująca w PGNiG Superlidze pozyskała nowego sponsora, którego logo pojawi się na koszulkach meczowych.

Kontrakt zawarto z firmą Modular System. Zajmuje się ona produkcją i sprzedażą kontenerów budowlanych i wojskowych oraz domów modułowych.

- Rozmowy z Adamem Wiśniewskim trwały długo, ale impulsem do decyzji było zwycięstwo w klasyku PGNiG Superligi i znakomita gra drużyny - powiedział Mariusz Brudnicki, wiceprezes Modular System. - Zespół pokazał charakter i wysoki poziom sportowy, potwierdzając tym samym potencjał, który w nim tkwi.

- Dziękuję zarządowi Modular System Sp. z o.o., że zdecydował się na ten krok i wsparcie nas w realizacji naszych celów – dodał Robert Czwartek, prezes SPR Wisły Płock. - Chcemy się rozwijać, chcemy stawać się lepsi, chcemy walczyć o najwyższe cele i dawać naszym kibicom tyle radości, co we wspomnianym meczu. Poziom sportowy, kibice, sponsorzy – to wszystko są naczynia połączone. Kiedy jednego elementu brakuje, o rozwój jest znacznie trudniej. Dzisiaj wszyscy możemy mieć wielką satysfakcję.