Asseco Resovia zostaje w galerii

12. października 2019, 13:30
źródło: Asseco Resovia Rzeszów

Galeria Rzeszów nadal będzie sponsorem siatkarzy Asseco Resovii Rzeszów. To już siódmy sezon współpracy z obu stron.

- Jest nam bardzo miło, że tacy sponsorzy jak Galeria Rzeszów wciąż zostają z nami. To jeden z najdłużej wspierających nas sponsorów i za to jesteśmy szczególnie wdzięczni – powiedział Krzysztof Ignaczak, prezes klubu występującego w siatkarskiej PlusLidze.

- Galeria Rzeszów od lat wspiera różnorodne inicjatywy związane ze stolicą Podkarpacia. Klub Asseco Resovia jest mocno związany z naszym miastem, a Rzeszów żyje przecież siatkówką. Dlatego Galeria Rzeszów już siódmy sezon z rzędu została oficjalnym sponsorem Klub Asseco Resovia Rzeszów – dodał Robert Podkulski, dyrektor marketingu Galerii Rzeszów.

- W nowym sezonie galeria kolejny raz będzie wspierać zespół nie tylko finansowo, ale również przeprowadzi też szereg działań, które z pewnością ucieszą kibiców Asseco Resovii. W ramach współpracy zaplanowano m.in. wspólną oficjalną prezentację zespołu na sezon 2019/20, kolejną edycję turnieju siatkarskiego w Galerii Rzeszów, a także udział zawodników w spotkaniach świątecznych i licytacjach Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy – uzupełnił Podkulski.

Na stałe w Galerii Rzeszów znajduje się też oficjalny sklep klubowy czyli Wyspa Asseco Resovii, gdzie można nabywać pamiątki klubowe oraz bilety na mecze, które odbywają się w Rzeszowie.

22 października w Galerii Rzeszów odbędzie się też kolejna już prezentacja zespołu. Prezentację poprzedzi koncert Mateusza Ziółko, a imprezę poprowadzi dziennikarz Polsatu i Polsatu Sport, Jerzy Mielewski.