Gdański hokej bezpieczny

8. października 2019, 14:06
źródło: PKH 2014

LOTOS PKH Gdańsk występujący w Polskiej Lidze Hokeja może liczyć na dalszą współpracę z jednym z partnerów.
Kontrakt przedłużono z Security Premium. Firma nie dość, że będzie już przez drugi sezon wsparciem klubu, to także ma zadbać o bezpieczeństwo w trakcie meczów domowych rozgrywanych Hali Olivia.

Logo firmy będzie eksponowane na obiekcie podczas wszystkich meczów LOTOS PKH Gdańsk. Dodatkowo firma objęła sponsoringiem indywidualnym Szymona Marca – czołowego napastnika drużyny oraz reprezentanta Polski.

- Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości pracy ochrony na naszych meczach. Zaangażowanie zarządu Security Premium, dbałość o szczegóły i najwyższe standardy pracy to wartości, które współdzielimy. Dlatego jest nam niezmiernie miło ogłosić kontynuację współpracy. Nasza wspólna droga to klasyczne powiązanie wspólnej pasji – hokeja na lodzie i biznesu. Dziękujemy! – powiedział prezes klubu Bartosz Purzyński.

Słowa kluczowe: pkh2014 | securitypremium | phl | hokej | partner | polska