LV BET sponsorem głównym Śląska Wrocław

21. września 2019, 11:33
źródło: LV BET

Firma LV BET Zakłady Bukmacherskie postanowiła przedłużyć o kolejne dwa lata współpracę z koszykarskim Śląskiem Wrocław.

Od początku sezonu 2019/20 bukmacher zostanie sponsorem głównym powracającej do najwyższej klasy rozgrywkowej drużyny z Wrocławia.

Logo LV BET pojawi się na strojach meczowych i rozgrzewkowych, materiałach brandingowych podczas spotkań domowych Śląska Wrocław a także w przygotowywanych przez telewizję klubową materiałach wideo, mediach społecznościowych i oficjalnej stronie internetowej klubu.

- Z wielkim zainteresowaniem śledzimy sportowe postępy koszykarskiego Śląska Wrocław głęboko wierząc w sukcesy w nadchodzących rozgrywkach Energa Basket Ligi. Widzimy jak z każdym kolejnym miesiącem rozwija się ten projekt i krok po kroku zmierza do tego by nawiązać do wielkich sukcesów wrocławskiej koszykówki – powiedział Łukasz Kieza, Country Manager LV BET.

- Jesteśmy razem już od roku, teraz przedłużamy współpracę o kolejne dwa sezony. Myślę, że dla Śląska w ekstraklasie to naprawdę świetna wiadomość. Liczę na to i mocno wierzę w to, że ta kontynuacja współpracy przyniesie obu stronom bardzo dużo korzyści – dodał Michał Lizak, prezes zarządu Śląsk Wrocław Basketball S.A.

LV BET jest sponsorem głównym Wisły Kraków, Arki Gdynia, Zagłębia Sosnowiec oraz Victorii Londyn, a także oficjalnym bukmacherem Wisły Płock, Stali Mielec i Widzewa Łódź.

Słowa kluczowe: slaskwroclaw | lvbet | plk | koszykowka | sponsor | bukmacher | polska