MKS Kalisz został umeblowany

20. września 2019, 13:19
źródło: MKS Kalisz

Energa MKS Kalisz, której zespoły występują w Lidze Siatkówki Kobiet i PGNiG Superlidze mężczyzn, ma nowego sponsora.
Kontrakt podpisano z Salon Kebe Meble, który mieści się w Kaliszu. To kolejna firma z regionu angażująca się w klub.

Umowa będzie obowiązywać do końca kampanii 2019/20 i zakłada wsparcie tak ze szczypiornistami, jak i siatkarkami.

- Jesteśmy marką, która od ponad 2 lat oferuje w Kaliszu nowoczesne rozwiązania do domu i firmy. Zależy nam na wspieraniu kaliskich działań sportowych i kulturalnych w naszym regionie. Wybraliśmy Energa MKS Kalisz, która jest najlepszym przykładem w naszym regionie, jak z wielką pasją i profesjonalizmem realizować swoje cele i dzięki dążeniu do nich, je zdobywać. Pasja, zaangażowanie i profesjonalizm są także cechami, które codziennie rozwijamy w naszej pracy – by wspólnie z naszymi klientami, realizować ich cele mieszkaniowe, budowlane i dekoracyjne –powiedziała kierownik Salonu Kebe Meble. – Pracownicy Kebe Meble są także wiernymi kibicami i jest to dla nasz wielka radość, że możemy po części stać się częścią tej kaliskiej sportowej rodziny.

- Cieszę się, że właściciele Kebe Meble docenili działalność i potencjał Energi MKS Kalisz. Wierzymy, że promocja poprzez klub przyniesie naszemu sponsorowi wielu nowych klientów - dodał Błażej Wojtyła, prezes klubu.

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.