Sponsor zostaje z PKH Gdańsk

12. września 2019, 11:04
źródło: PKH 2014

Lotos PKH Gdańsk występujący w Polskiej Hokej Lidze będzie nadal wspierany przez Biuro Obsługi Budownictwa.

Ta firma rozpoczęła współpracę z klubem rok temu. Teraz zwiększyła swoje zaangażowanie i w kampanii 2019/20 będzie „Sponsorem Biznes Plus”. To oznacza, że jej logo znajdzie się na strojach meczowych hokeistów.

- Gdy spotykaliśmy się w ubiegłym roku, Paweł i Magda rozpoczynali swoją znajomość z hokejem na lodzie. Również oni potwierdzają prawdziwość tezy, którą postawiliśmy w klubie – wszyscy kochają hokej, nie wszyscy jeszcze o tym wiedzą. Po pełnym emocji sezonie jest nam miło ogłosić, że współpraca będzie kontynuowana na wyższym poziomie. Bardzo dziękujemy za życzliwość oraz wsparcie, a przede wszystkim zaufanie. – mówi Bartosz Purzyński, prezes Pomorskiego Klubu Hokejowego 2014.

Biuro Obsługi Budownictwa specjalizuje się głównie w generalnym wykonawstwie, prowadzeniu kompleksowego nadzoru nad inwestycjami oraz obsłudze inżynierskiej inwestycji budowlanych we wszystkich branżach.