PGNiG Superliga Kobiet z nowym sponsorem

7. września 2019, 11:00
źródło: PGNiG Superliga Kobiet

Uznany światowy producent produktów do profesjonalnej stylizacji włosów, BaByliss, rozpoczyna współpracę z zawodową ligą piłkarek ręcznych.

Marka będzie promowana w trakcie spotkań rozgrywek sezonu 2019/2020.

- Cieszymy się, że już w pierwszym sezonie funkcjonowania ligi zawodowej kobiet, zawarliśmy kontrtakt z nowym partnerem, który dostrzega duży potencjał promocji w trakcie meczów ligi pań – mówi prezes Superligi, Marek Janicki. - Szczególnie, że jest to firma, której bliskie są potrzeby kobiet i wspiera ich indywidualny styl – dodaje.

- Na hali sportowej jedną z podstawowych zasad jest dopasowanie stroju do warunków panujących na sali – ubiór musi być wygodny, a i fryzura nie powinna przeszkadzać w trakcie meczu. Marka towarzyszy kobietom zarówno w trakcie codziennej stylizacji, jak i wielkich wyjść. Po zakończonej rozgrywce, produkty BaByliss ułatwią ułożenie idealnej fryzury bez względu na indywidualne preferencje zawodniczek – mówi Grzegorz Chmielecki, dyrektor generalny BaByliss Polska.

Marka będzie promowana w trakcie spotkań m.in. na bandach wideo, nośnikach statycznych oraz w mediach digitalowych PGNiG Superligi Kobiet. Prócz części finansowej, kontrakt gwarantuje przekazanie sepcjalnych zestawów prezentowych, które otrzymają od nowego partnera zawodniczki występujące na parkietach rozgrywek.

Słowa kluczowe: superligakobiet | babyliss | pilkareczna | sponsor | polska |

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.