Liverpool FC poszedł do zakładu krawieckiego

18. sierpnia 2019, 10:32
źródło: Liverpool FC

Liverpool FC, zwycięzca ostatniej edycji Ligi Mistrzów UEFA, związał się z Signature Bespoke, która będzie oficjalnym partnerem krawieckim klubu.

Firma z Liverpoolu będzie teraz oferować specjalnie wykonane dwuczęściowe garnitury zarówno dla pierwszej drużyny, jak i wyższej kadry kierowniczej klubu, podczas gdy zespół kobiet będzie miały do ​​wyboru dwuczęściowy garnitur składający się z kurtki i spódnicy lub spodni z koszulą.

Krawiec z Merseyside wykorzysta partnerstwo do zwiększenia świadomości marki na swoich kluczowych rynkach globalnych i skorzysta z brandingu poprzez kampanie marketingowe na platformach cyfrowych Liverpool FC. Signature Bespoke zaprezentuje również wybrane projekty fanom na Anfield Road.

Billy Hogan, dyrektor zarządzający i dyrektor handlowy klubu, powiedział: - To fantastyczne, że mamy okazję współpracować z firmą, która może się pochwalić doskonałą brytyjską jakością wykonania i nienagannym kunsztem, właśnie tutaj, w Liverpoolu”.

Mo Adass, właściciel Signature Bespoke, dodał: - Jako niezależna firma z siedzibą w Liverpoolu, jesteśmy niesamowicie podekscytowani, że tak prestiżowy klub, jak Liverpool FC, postanowił wesprzeć naszą działalność, i mamy zaszczyt mieć okazję zaprezentować naszą szyte na miarę luksusowe ubrania fanom na całym świecie.