LV BET rozszerza współpracę z PFC Victorią Londyn

9. lipca 2019, 12:51
źródło: LV BET

LV BET jako marka, działająca między innymi na rynku polskim oraz angielskim, pozostanie wsparciem dla PFC Victorią Londyn.

Nowa umowa sponsoringowa będzie obowiązywać do końca sezonu 2021/22. Poszerzony został obszar kooperacji, poza widocznym logotypem na przodzie koszulek meczowych kontrakt zwiększy zakres wspólnej komunikacji, z uwzględnieniem działań on-line oraz mediów społecznościowych.

Victoria to niezwykle dynamicznie rozwijający się klub założony w 2016 roku, który tworzy zaplecze dla wyższych lig angielskich oraz możliwość gry dla utalentowanych polskich zawodników na szczeblu seniorskim.

- Jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy z Victorią Londyn, czego konsekwencją jest zwiększenie naszego zaangażowania sponsorskiego przy kolejnej umowie z klubem. Wierzymy w dalszy dynamiczny rozwój tego projektu sportowego, dlatego też postanowiliśmy związać się tym razem umową długoterminową.” – powiedział Łukasz Kieza, dyrektor ds. marketingu LV BET.

Prezes PFC Victorii Londyn, Tomasz Słowiak, dodał: - Chciałbym oficjalnie potwierdzić, że firma LV BET będzie głównym sponsorem naszego klubu przez najbliższe trzy sezony. Jesteśmy niezmiernie zadowoleni ze współpracy jaką nawiązaliśmy w poprzednim roku. Mamy również nadzieję, że nasz klub mocno przyczynił się do rozpowszechnienia marki na rynku brytyjskim.