CoinDeal nadal na koszulkach w Premier League

3. lipca 2019, 12:00
źródło: Wolverhampton Wanderers FC

CoinDeal, firma wywodząca się z Polski, pozostanie sponsorem Wolverhampton Wanderers FC, który występuje w Premier League.
Globalna platforma wymiany kryptowalut rozpoczęła współpracę z „Wolves” w lipcu 2018 roku. Logo firmy pojawiło się na rękawkach koszulek meczowych, a także na froncie trykotów treningowych i rozgrzewkowych pierwszego zespołu. Dodatkowo przedsiębiorstwo korzystało z promocji na bandach reklamowych podczas dni meczowych i ławkach rezerwowych.

Teraz ujawniono, że kooperacja będzie kontynuowana w sezonie 2019/20. Zakres promocji się nie zmieni, ale warto pamiętać, że niebawem na Molineux Stadium zagości także Liga Europy UEFA.

- W ciągu ostatnich 12 miesięcy widzieliśmy, jak CoinDeal gwałtownie rośnie i z przyjemnością informujemy, że obecnie mamy ponad 320 000 użytkowników na całym świecie. Wraz ze wzrostem siły marki CoinDeal cieszymy się z możliwości rozwoju, jakie oferuje wejście na rynek amerykański - wyjaśnił Kajetan Maćkowiak, współzałożyciel CoinDeal.