LV BET partnerem ligi angielskiej

8. maja 2019, 14:28
źródło: LV BET

Firma LV BET podpisała umowę z Vanarama National League, na mocy której zostanie oficjalnym partnerem bukmacherskim rozgrywek.

Współpraca rozpocznie się od finałów play-off odbywających się 11 maja na stadionie Wembley. Kontrakt podpisano do końca sezonu 2019/20.

National League to najwyższy poziom National League System i piąty w całej angielskiej lidze piłkarskiej. Podczas gdy wszystkie kluby w czołowych czterech dywizjach angielskiej piłki są profesjonalne, National League jest swego rodzaju mieszanką klubów zawodowych i półprofesjonalnych. To najniższa dywizja w angielskiej piramidzie piłkarskiej, której mecze rozgrywane są na terenie całego kraju
a spotkania finałowe odbywają się na Wembley.

Dyrektor generalny National League, Michael Tattersall stwierdził: - Cieszymy się, że rozpoczęliśmy współpracę z LV BET już w czasie tegorocznych rozgrywek i potrwa ona również przez cały sezon 2019/20. LV BET jako sponsor pojawi się już podczas finału play-off na Wembley i pomoże wspierać rozwój National League promując jednocześnie zasady odpowiedzialnego hazardu.

- Jesteśmy bardzo zadowoleni z nawiązania współpracy z National League w tym sezonie i tym samym obecnością na Wembley 11 maja podczas finałów play-off – dodaje Adrian Sidowski, dyrektor generalny LV BET. - Cieszymy się, że możemy dotrzeć z naszym produktem do fanów 68 zespołów w trzech dywizjach National League poprzez dedykowane promocje oraz treści w mediach cyfrowych i społecznościowych.