Polska koszykówka z bukmacherem

18. kwietnia 2019, 14:19
źródło: PZKosz

Marka Polskie Zakłady Bukmacherskie PZBuk bardzo znacząco zaangażowała się w polską koszykówkę. To kolejna taka umowa firmy.

PZBuk został sponsorem oficjalnym oraz oficjalnym bukmacherem Energa Basket Ligi kobiet i mężczyzn, reprezentacji Polski koszykarek i koszykarzy, a także Suzuki Pucharu Polski i Superpucharu Polski.

- Po raz pierwszy nawiązaliśmy współpracę z Polskimi Zakładami Bukmacherskimi podczas turnieju finałowego Suzuki Pucharu Polski w Warszawie. Wspólne przeżywanie koszykarskich emocji zbliżyło obie strony i szybko doszliśmy do wniosku, że nasze partnerstwo trzeba rozszerzyć. Bardzo cieszę się, że tak dynamicznie rozwijająca się w branży bukmacherskiej marka będzie sponsorem oficjalnym całego polskiego basketu. Będzie doskonale widoczna podczas wszystkich najważniejszych wydarzeń koszykarskich w naszym kraju - mówi Radosław Piesiewicz, prezes Polskiego Związku Koszykówki i Energa Basket Ligi.

Marka PZBuk będzie obecna na parkiecie, bandach reklamowych, ściankach sponsorskich i wszelkich materiałach promujących rozgrywki Energa Basket Ligi, a także meczów obu reprezentacji oraz Suzuki Pucharu Polski i LOTTO Superpucharu Polski. Pełna ekspozycja rozpocznie się od fazy play-off Energa Basket Ligi.

Bukmacher jest już sponsorem reprezentacji Polski w hokeju oraz Polskiej Hokej Ligi.

Słowa kluczowe: pzkosz | plk | blk | pzbuk | koszykowka | sponsor | bukmacher | polska | reprezentacja