Innpact po raz kolejny sponsorem WTS

13. kwietnia 2019, 14:22
źródło: WTS Sparta Wrocław

Od 2013 roku nieprzerwanie firma Innpact wspiera WTS Spartę Wrocław jako sponsor klubu. W sezonie 2019 PGE Ekstraligi będzie nadal to czynić.
- Już od 6 lat lat ściśle współpracujemy z klubem WTS Sparta. Od początku naszej współpracy widzimy pozytywne efekty sponsorowania klubu dla naszej firmy. Mamy nadzieje na kolejny rok owocnej współpracy. Drużynie życzymy samych sukcesów a kibicom wielu sportowych emocji w nadchodzącym sezonie! – mówi Bogdan Plata, prezes firmy Innpact.

- Wieloletnia współpraca z firmą Innpact pozwoliła nam na wypracowanie bliskich stosunków. Dziękujemy za wsparcie i pomoc w budowaniu na nowo potęgi wrocławskiego żużla – podsumowuje Andrzej Rusko, prezes WTS.

Innpact działa na rynku od 2008 i jest jedną z największych firm w Polsce zajmujących się niezależnym doradztwem w zakresie optymalizacji kosztów energii elektrycznej i jest jedyną spośród firm doradczych, która ofertę uzupełnia oprogramowaniem wspomagającym aktywne uczestnictwo na rynku energii.

Słowa kluczowe: wtssparta | innpact | ekstraliga | zuzel | sponsor | polska