Stal Gorzów zmienia sponsora tytularnego

12. marca 2019, 12:47
źródło: Stal Gorzów

Przed startem sezonu 2019 PGE Ekstraligi Stal Gorzów pozyskała nowego sponsora tytularnego.

Kontrakt zawarto z marką truly.work, czyli platformą komunikacji, która łączy formy rekrutacyjne, społecznościowe i usługowe.

Przez ostatnie dwa lata w nazwie klubu występowała firma Cash Broker, która nadal pozostanie w gronie sponsorów gorzowskiej Stali. Podkreślił to prezes klubu, Ireneusz Maciej Zmora: - Razem ze Stalą Gorzów ostatnie dwa lata naszej historii pisała firma Cash Broker z Panem Markiem i Joanną Grzyb na czele. Były to piękne lata, na które składają się dwa najważniejsze medale: brąz DMP zdobyty w Zielonej Górze i tytuł wicemistrza Polski, który świętowaliśmy w roku 2018. Cieszymy się, że firma Cash Broker przyczyniła się przez ostatnie dwa lata do tych sukcesów i nadal zostaje przy klubie jako jego sponsor i członek BSC. Pewien etap jednak się kończy, by mógł rozpocząć się kolejny.

Kontrakt z nowym sponsorem także ma obowiązywać przez dwa lata.

- Truly.work powstaje jako marka globalna, ale podobnie jak Stal Gorzów, działamy na rzecz lokalnej społeczności i rozwoju lokalnego biznesu. Staramy się być najlepszą wizytówką Gorzowa Wielkopolskiego. Wyznając tożsame wartości, postanowiliśmy połączyć siły i wspierać się w osiąganiu celów - zapewniła Karolina Czopor, jeden z inicjatorów projektu truly.work.