Widzew z kolejnym odnowionym kontraktem

14. lutego 2019, 15:38
źródło: Widzew Łódź

W Widzewie Łódź pracują nad kolejnymi kontraktami ze sponsorami i partnerami. Drugoligowiec piłkarski będzie nadal wspierany przez sieć szkół Cosinus.

Firma jest partnerem łodzian od sierpnia 2017 roku. Jest ona obecna m.in. na stadionie przy alei Piłsudskiego 138, a także stronie internetowej klubu oraz podczas transmisji meczowych prowadzonych przez WidzewTV.

- Chciałbym, aby Cosinus był szkołą, która łączy, a nie dzieli. Zaangażowałem się we współpracę z Widzewem również dlatego, by nasza oferta mogła łatwiej docierać do kibiców. To duże grono fanów, które - połączone pasją - może również przelać część zaangażowania na edukację. To rozwiązanie obiecujące dla wszystkich. Jednak głównym powodem była chęć wsparcia odbudowy klubu w szybkim powrocie do ekstraklasy. Chcielibyśmy dać sygnał łódzkim przedsiębiorcom, że warto zaufać obecnym włodarzom Widzewa i wesprzeć ich działania - powiedział Jarosław Łukowicz, właściciel firmy.

Szczegółów finansowych porozumienia nie ujawniono.

Słowa kluczowe: widzew | cosinus | 2liga | pilkanozna | partner | polska

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.