Fortuna nie odpuszcza sportów zimowych

19. stycznia 2019, 12:26
źródło: PZN

Fortuna Online Zakłady Bukmacherskie zwiększa swoje zaangażowanie sponsoringowe w skoki narciarskie.

Bukmacher, który od listopada 2018 roku jest oficjalnym sponsorem reprezentacji Polski w skokach narciarskich, w tym tygodniu został ponadto sponsorem FIS Pucharu Świata w Zakopanem.

- Silna obecność Fortuny w świecie skoków narciarskich trwa dopiero kilka miesięcy, a już teraz wiemy, że decyzja o podpisaniu umowy z Polskim Związkiem Narciarskim była strzałem w dziesiątkę. Od początku sezonu obserwujemy duży wzrost zainteresowania naszych klientów zakładami na skoki narciarskie, szczególnie podczas Turnieju Czterech Skoczni. Przerosło to nasze największe oczekiwania. Nieustannie rozszerzamy też naszą ofertę i przygotowujemy regularnie specjalne promocje dla graczy typujących najpopularniejszy sport zimowy w Polsce. Chcemy zwiększać nasze zaangażowanie we wsparcie tej dyscypliny sportu. Stąd, oprócz trwającej od listopada kampanii telewizyjnej, zdecydowaliśmy się sponsorować zbliżające się konkursy Pucharu Świata w Zakopanem – powiedział Konrad Komarczuk, prezes zarządu Fortuna Online Zakłady Bukmacherskie.

Logo Fortuny podczas Pucharu Świata w Zakopanem znajdzie się na belce startowej, na bandach LED oraz na dojeździe, gdzie zawodnicy wyhamowują po lądowaniu. W sobotę i niedzielę oprócz tradycyjnej promocji Happy Hours, Fortuna będzie również nagradzać bonusem graczy typujących skoki na żywo.