Cosinus nadal z ŁKS

19. sierpnia 2018, 18:54
autor: Krzysztof Baranowski
źródło: ŁKS

Sieć bezpłatnych szkół Cosinus przedłuża umowę współpracy z pierwszoligowym Łódzkim Klubem Sportowym.
Obie strony współpracują ze sobą od wielu lat. - Cosinus od długiego czasu wspiera sport, co sprzyja rozwojowi szkoły i wpływa na zadowolenie naszych słuchaczy. Razem z ŁKS-em organizujemy ciekawe akcje promocyjne, dzięki którym łączymy sport z edukacją. Staramy się, aby kibice jak i słuchacze szkoły mogli czerpać jak najwięcej korzyści z naszej współpracy. - mówi prezes firmy, Jarosław Łukowicz.

Sieć Cosinus to bezpłatne szkoły policealne, w których podejść można do egzaminów zawodowych i maturalnych. Z ŁKS firma współpracowała także wtedy, gdy ten spadł do czwartej ligi.

- Oczywiście cieszymy się, że Cosinus nadal gra z ŁKS-em. To ważny partner, który jest z nami na dobre i złe od dawna. Współpracujemy już kilka lat i liczę na to, że ta nasza dalsza współpraca przyniesie korzyści wszystkim stronom – szkole, klubowi i mieszkańcom naszego miasta. - mówi Tomasz Salski, prezes ŁKS.

Słowa kluczowe: lkslodz | cosinus | 1liga | pilkanozna | partner | polska

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.