Wisła Płock z kolejnym łupem

12. czerwca 2018, 17:15
źródło: Wisła Płock

Wisła Płock występująca w LOTTO Ekstraklasie poinformowała o zawarciu kolejnego kontraktu z jednym z dotychczasowych sponsorów.

Tym razem mowa o EL-KONS-BUD. To przedsiębiorstwo wspiera płocczan od pięciu lat i będzie to robić na pewno do końca czerwca 2019 roku.

- EL-KONS-BUD jest z nami właściwie „od zawsze”. Współpracę rozpoczęliśmy niedługo po awansie z drugiej do pierwszej ligi i od tamtej pory przeszliśmy aż do miejsca, w którym znajdujemy się obecnie. Systematycznie idziemy do przodu i nie zamierzamy przestać się rozwijać, dlatego też jesteśmy bardzo zadowoleni z tego, że przedłużyliśmy umowę z tym sponsorem – powiedział Tomasz Marzec, wiceprezes Wisły Płock.

- Jesteśmy i będziemy z Wisłą na dobre i na złe. Wspierać klub zaczęliśmy dawno temu, jako jedni z pierwszych i nic pod tym względem się nie zmienia – dalej będziemy to robić. Przedłużenie współpracy z „Nafciarzami” było dla nas absolutnym priorytetem - dodał Grzegorz Błaszkiewicz, prezes zarządu EL-KONS-BUD.

Warto dodać, że firma zapowiedziała również zwiększenie finansowania.

© 2010-2018 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.