Manta zainwestowała w żużel

11. czerwca 2018, 17:44
źródło: SEC

Producent wyrobów elektronicznych, firma Manta, dołącza do grona partnerów cyklu TAURON Speedway Euro Championship 2018.
- Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że polska firma, jaką jest Manta S.A. dołącza do grona partnerów tegorocznego cyklu TAURON Speedway Euro Championship. Będzie to już drugi rok naszej współpracy i jest to kolejny wskaźnik, który podkreśla, jak duże znaczenie ma dla nas ten sezon. Stawka jest bardzo mocna, tory na których zmierzą się zawodnicy sprzyjają walce, a zwieńczenie zmagań na Stadionie Śląskim będzie czymś wyjątkowym. Nie możemy się już doczekać rozpoczęcia zmagań. Mamy nadzieję, że kibice licznie pojawią się na obiektach tegorocznych Indywidualnych Mistrzostw Europy – powiedział Karol Lejman, prezes One Sport.

Manta od wielu lat wspiera polski sport. Firma była m.in.: oficjalnym partnerem Reprezentacji Polski w piłce nożnej, a w roku 2014 oficjalnym partnerem piłkarskiej Ekstraklasy. Od 2017 roku ambasadorem firmy jest piłkarz reprezentacji Polski, Kamil Grosicki.

Słowa kluczowe: sec | manta | zuzel | partner | polska

© 2010-2018 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.