Tottenham zadba o komunikację

11. marca 2018, 17:11
źródło: Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur FC, czołowy klub piłkarskiej Premier League, pozyskał nowego partnera. Będzie nim firma komunikacji biznesowej.

Kontrakt zawarto z Mitel. Będzie ona oficjalny dostawcą zunifikowanej komunikacji dla nowego 62-tysięcznego stadionu klubu, który powinien być gotowy na sezon 2018/19.

W ramach umowy Mitel dostarczy zaawansowaną technologię, która pozwoli na większą współpracę pracowników oraz zwiększenie możliwości obsługi klienta.

Transakcja ma miejsce niedługo po tym, jak Mitel zawarł umowę z Major League Baseball (MLB).

- Cieszymy się, że możemy powitać Mitla na pokładzie jako naszego oficjalnego dostawcę zunifikowanej komunikacji - powiedział Matthew Collecott, dyrektor operacyjny Tottenhamu. - Mitel obsługuje ponad dwa miliardy połączeń dziennie i jesteśmy przekonani, że są w stanie dostarczyć rozwiązania komunikacyjne, aby sprostać wymaganiom naszego nowego stadionu i szerokiej działalności.

- Stadiony w Premier League są dziś czymś więcej niż obiektami sportowymi, a zastosowana technologia musi zapewniać komunikację w czasie rzeczywistym pomiędzy personelem a gośćmi - dodał Jeremy Butt, starszy wiceprezes Mitel ds. międzynarodowych.

© 2010-2018 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.