Legia może liczyć na wsparcie

9. marca 2018, 17:16
źródło: Legia Warszawa

Sekcja rugby Legii Warszawa pozyskała nowego partnera. Została nim firma All Promote.

Jest to przedsiębiorstwo realizujące spersonalizowane kampanie outodoorowe. Legię będzie wspierać w nowym sezonie 1. ligi.

Klub z kolei zadba o promocję partnera na koszulkach meczowych i w swoich własnych mediach.

- Zależy nam, by ta współpraca odbywała się na zasadach partnerskich. Zyskaliśmy solidnego sponsora, innowacyjną firmę w branży przenośnych nośników reklamowych. My z kolei, jako sekcja Legii korzystająca z bogatych tradycji klubu i doświadczenia w budowaniu społeczności w wielu dyscyplinach, zobowiązujemy się do wspierania naszego partnera w mediach elektronicznych, co jest pierwszą tego typu współpracą w tym sporcie - mówi Marcin Stolarz, prezes sekcji.

- Rugby to wspaniały sport, ale jeszcze mocno niedoceniany w naszym kraju. Legia jest marką o ogromnym zasięgu i tradycjach. Wierzę, że razem wypromujemy tę dyscyplinę w Polsce. Wartości, jakie wyznają rugbyści, gwarantują nam pozytywny odbiór działań w całej kraju. To był decydujący argument za nawiązaniem współpracy z sekcją rugby Legii - dodał Marcin Czubak, CEO All Promote Przenośne Nośniki Reklamowe Silverboard.

Słowa kluczowe: legiarugby | allpromote | rugby | 1ligarugby | partner | polska

© 2010-2018 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.