Stal z nową umową

10. lutego 2018, 10:53
źródło: FKS Stal Mielec

FKS Stal Mielec występująca w Nice 1 Lidze piłkarskiej będzie kontynuować współpracę z jednym ze sponsorów.

Na mocy kontraktu PKP Linia Hutnicza Szerokotorowa pozostanie wsparciem dla pierwszoligowca.

- Bardzo dziękujemy za zaufanie jakim nas firma LHS obdarzyła, będziemy starali się sprostać obietnicom, które my złożyliśmy tej firmie. PKP LHS pomaga nam w drodze po dawny blask, dzięki takim partnerom jest nam troszeczkę łatwiej – powiedział prezes FKS Stal Mielec, Jacek Orłowski.

Strony zaczęły ze sobą kooperować rok temu. Teraz umowa została parafowana na kolejne 12 miesięcy.

– Wygląda na to, że wszystkie założenia wynikające z ubiegłorocznej umowy zostały wypełnione, nawet z pewną nadwyżką. Jesteśmy milo zaskoczeni, że obszar przekazu sponsorskiego wpłynął na wielkości klientów i ładunku. Niedaleko, w Woli Baranowskiej mamy duży terminal przeładunkowy, który pracuje pełną parą. Wielkość przewozu ładunków wzrosła nam w porównaniu do 2016 roku, co określamy jako element również większej rozpoznawalności naszej marki. Podjęliśmy decyzję, że będziemy kontynuować współpracę z trochę większym zaangażowaniem niż w roku ubiegłym – dodał prezes PKP LHS, Zbigniew Tracichleb.

Słowa kluczowe: stalmielec | pkplhs | 1liga | pilkanozna | sponsor | polska

© 2010-2018 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.