PKH2014 dalej się wzmacnia biznesowo

13. września 2017, 13:07
źródło: PKH2014

Pomorski Klub Hokejowy 2014, który występuje w lidze pod nazwą MH Automatyka Gdańsk, zyskał wsparcie dwóch nowych partnerów.
Pierwszym została Tu Pralnia, która zadba o czystość bluz meczowych i treningowych hokeistów występujących w Polskiej Hokej Lidze. Firma kooperuje również z takimi zespołami jak Seahawks Gdynia oraz Białe Lwy.

Natomiast Centrum Handlowe Manhattan został strategicznym partnerem klubu.

– Jesteśmy dumni z dołączenia do grona partnerów młodego klubu, który kontynuuje gdańskie tradycje hokejowe. Zaangażowaliśmy się we wsparcie hokeistów, przede wszystkim przez wzgląd na wyjątkową gdańską publiczność, która swoim oddaniem i wspaniałym dopingiem wielokrotnie potwierdziła, że odbudowa gdańskiego hokeja prowadzona przez prawdziwych pasjonatów ma sens i szansę powodzenia. Na co dzień stanowimy integralną część lokalnej społeczności i zaangażowanie we wsparcie zespołu występującego pod szyldem MH Automatyka Gdańsk jest tego kolejnym dowodem. Od lat aktywnie wspieramy rozmaite inicjatywy sportowe w Gdańsku, co jest spójne z profilem Centrum Manhattan i naszymi unikatowymi markami związanymi ze sportem i aktywnym trybem życia – podsumował Łukasz Tomczak, dyrektor zarządzający GCH Manhattan.

Więcej szczegółów obu umów nie ujawniono.

Słowa kluczowe: pkh2014 | | tupralnia | manhattan | phl | hokej | partner | polska

© 2010-2017 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.