Ślęza jedzie dalej Suzuki

12. września 2017, 10:46
źródło: Ślęza Wrocław

Grupa Germaz pozostanie sponsorem technicznym Ślęzy Wrocław na sezon 2017/18. W ramach umowy koszykarki będą podróżować samochodami marki Suzuki.

Germaz będzie promować się na meczach Basket Ligi Kobiet oraz EuroCup. Logo sponsora pojawi się także na stronie internetowej klubu, w mediach społecznościowych Ślęzy oraz innych materiałach reklamowych.

- Cieszę się, że nasza współpraca została przedłużona na kolejny sezon. Jestem przekonana, że mistrzynie Polski za kierownicą nowych Suzuki będą najlepszymi ambasadorkami naszego sponsora – powiedziała Katarzyna Ziobro-Franczak, prezes zarządu 1KS Ślęza Wrocław S.A.

- Wspieramy zespół koszykarek pięknymi samochodami już drugi sezon z rzędu, przy wsparciu Suzuki Motor Polska. Dziewczyny będą użytkować nasze auta cały rok, a my mamy nadzieję, że będą im służyć jak najlepiej – stwierdziła z kolei Anna Blacha-Spruch, menadżer ds. marketingu i zarządzania relacjami z klientami w Grupie Germaz.

Słowa kluczowe: sleza | germaz | blk | koszykowka | sponsor | polska | suzuki

© 2010-2017 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.