Sponsor zostanie z Chemikiem Police

11. sierpnia 2017, 17:07
źródło: Chemik Police

Chemik Police, zwycięzca Orlen Ligi, podpisał nową umowę z firmą Damons, partnerem technicznym klubu.

Damons to firma zajmująca się produkcją odzieży sportowej. Od czterech lat dostarcza niezbędny sprzęt meczowy i treningowy siatkarkom z Polic.

- Damons jest dla nas synonimem solidności. Sprzęt sportowy w profesjonalnym klubie to podstawa, dlatego szukaliśmy firmy, która nas nie zawiedzie. Cztery lata temu rozpoczęliśmy współpracę z Damonsem. Jesteśmy zadowoleni, dlatego współpracujemy ze sobą do dziś - powiedział Radosław Anioł, dyrektor zarządzający klubu.

Damons współpracuje z mistrzami Polski - Chemikiem Police oraz ZAKSĄ Kędzierzyn-Koźle. Poza tym dostarcza odzież zespołom piłki ręcznej, koszykówki czy lekkoatletom. Posiada również szeroki wybór strojów do fitnessu.

- Promocja przez sport jest ważnym ogniwem marketingowym. Z naszego sprzętu korzystają profesjonalne kluby i mam nadzieję, że jest to świadectwem wysokiej jakości produktów. Współpraca z Chemikiem trwa już kilka lat i staramy się wzajemnie uzupełniać, spełniać swoje potrzeby. Cieszę się, że jesteśmy partnerami biznesowymi - dodał Damian Szkolny, prezes firmy Damons.

Słowa kluczowe: chemikpolice | damons | orlenliga | siatkowka | sponsor | polska

© 2010-2017 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.