Konferencja Sport&Business Challenge

4. sierpnia 2017, 18:22

Już 11 października br. zapraszamy na unikatowe wydarzenie, którego zostaliśmy patronem medialnym.

Podczas konferencji Sport&Business Challenge najlepsi eksperci rynku opowiedzą, jak wygląda realna współpraca biznesu ze światem sportu. Porozmawiają otwarcie o tym, dlaczego biznes powinien angażować się w sport i co zrobić by była to dobra inwestycja.

Podczas spotkania, twórcy strategii biznesowych opartych o inwestycje w sport opowiedzą krok po kroku o konkretnych działaniach, ujawniając ich najważniejsze aspekty i związane z nimi wyzwania. Opowiedzą o ich wymiernych korzyściach i realnym czasie kiedy możemy się ich spodziewać, gdy decydujemy się na inwestycję w sport.

Podczas konferencji przedstawimy też drugą stronę medalu - opowiemy czemu sportowcy potrzebują biznesowej uwagi i jakich działań z ich strony mógłby spodziewać się biznes. Oprócz tego, przedstawiciele świata sportu opowiedzą o swoich sukcesach, wyzwaniach i o radzeniu sobie z porażkami, a to wszystko w nawiązaniu do świadomych relacji z biznesem.
W roli prelegentów - gości specjalnych pojawią się również gwiazdy polskiego sportu oraz trenerzy. Podzielą się swoimi doświadczeniami, historiami, ale co najważniejsze, opowiedzą jak z ich perspektywy wygląda współpraca biznesu ze sportem.
Wydarzenie odbędzie się w formie dialogu, aby doprowadzić do realnego spotkania biznesu ze sportem i wspólnie wypracować efektywne metody współpracy.

Patronem wydarzenia jest Polski Komitet Olimpijski.

Wśród prelegentów:
  • Witold Bańka, Minister Sportu i Turystyki
  • Mariusz Czerkawski, polski hokeista, olimpijczyk z Albertville 1992, menedżer hokejowy i komentator sportowy
  • Igor Klaja, twórca i prezes spółki OTCF, 4F
  • Katarzyna Kochanek, prezes zarządu, Inside Outside PR
  • Dariusz Mioduski, właściciel i prezes zarządu, Legia Warszawa
  • Mariola Raudo, Head of Corporate Affairs & Public Relations, Nestlé Poland
  • Apoloniusz Tajner, Prezes Polskiego Związku Narciarskiego, Wiceprezes Polskiego Komitetu Olimpijskiego, wybitny trener

Ponadto wśród zaproszonych gości:
  • Tomasz Iwan
  • Anita Włodarczyk
  • Adam Małysz
  • Krzysztof Hołowczyc
  • Maja Włoszczowska
ORGANIZATOR: Puls Biznesu
KONTAKT:
tel: 22 333 97 77
e-mail: szkolenia@pb.pl
www: konferencje.pb.pl

© 2010-2017 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.