BudMat nadal sponsorem Wisły

13. lipca 2017, 18:07
źródło: Wisła Płock

Główny sponsor Wisły Płock w sezonie 2016/17 związał się z klubem Lotto Ekstraklasy na kolejne dwa lata.

W ramach umowy firma otrzyma zastrzyk finansowy w zamian za reklamę sponsora na przedniej stronie koszulek meczowych oraz na stadionie imienia Kazimierza Górskiego.

- Ekstraklasowy rok z Wisłą Płock zaliczyliśmy do bardzo udanych. Od początku byliśmy o tym przekonani, ale teraz wiemy to już ponad wszelką wątpliwość, że rozpoczęcie współpracy z płockim klubem było świetną decyzją. Wisła z każdym dniem staje się silniejsza na wszystkich płaszczyznach, a my chcąc być bliżej Płocka i płocczan, cieszymy się z tego, że możemy uczestniczyć w rozwoju klubu – powiedział po zawarciu nowej umowy Bogdan Więcek, właściciel firmy BudMat.

Satysfakcji z przedłużenia współpracy sponsorskiej nie krył także Tomasz Marzec wiceprezes Wisły Płock.

- Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą BudMat, która jako pierwsza została naszym sponsorem głównym po awansie do ekstraklasy. Jako, że dotychczas wszystko układało się znakomicie, bez żadnych problemów udało nam się ponownie dojść do porozumienia – dodał.

© 2010-2017 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.