GoDaddy i ONE Championship razem

19. maja 2017, 12:50
źródło: MMAbiznes.pl

Singapurska organizacja ONE Championship nawiązała współpracę z marka GoDaddy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych w zakresie hostingu.

Logo informatycznej marki ma być po raz pierwszy widoczne dla kibiców MMA podczas gali ONE: Dynasty of Heroes, która odbędzie się 26 maja w hali Singapor Indoor Stadium.

Chatri Sityodtong, twórca organizacji ONE, jest bardzo zadowolony z rozpoczęcia nowej współpracy: – GoDaddy ma wspaniałą historię współpracy z innymi organizacjami sportowymi. Dla ONE, ogłoszenie tego partnerstwa, to prawdziwy zaszczyt.

Roger Chen, wiceprezes azjatyckiego oddziału GoDaddy, również cieszy się z podpisanej umowy: – Nasza firma jest zaangażowana w pomaganiem małym biznesom i markom w ich sieciowym rozwoju. Mam na naszym koncie bardzo ciekawe porozumienia z globalnymi markami sportowymi i jesteśmy niezwykle zadowoleni, ze współpracy z największą marką sportową w Azji, czyli ONE Championship. Współpraca z ONE pozwoli nam na zwrócenie uwagi widzów na wagę dobrego wsparcia on-line i obecności w sieci.

Słowa kluczowe: one | godaddy | mma | sportywalki | zarzadzanie | azja

© 2010-2017 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.