Ciechan wspiera PLMMA

16. maja 2017, 12:59
źródło: MMAbiznes.pl

Organizacja PLMMA, która 20 maja przygotuje swoją kolejną galę, ogłosiła niedawno, że sponsorem wydarzenia został Browar Ciechan.

Gala PLMMA 73, podczas której wystąpi między innymi Szymon Kołecki, odbędzie się w Ciechanowie, a jej transmisję zaplanowała telewizja Puls. Zarówno miejsce gali, jak i osoba Kołeckiego, który mieszka w Ciechanowie i współpracuje z Browarem Ciechan, miały znaczący wpływ na zawarcie umowy pomiędzy PLMMA i producentem piwa.

– Przedstawiono nam ofertę udziału, a że prywatnie i zawodowo kibicujemy w każdej sferze Szymonowi Kołeckiemu nie mieliśmy wątpliwości – powiedziała w rozmowie z serwisem MMABiznes.pl, Irmina Ochenkowska, prezes zarządu Browarów Regionalnych Jakubiak, do których należy marka Ciechan.

Browar Ciechan liczy również na spore zainteresowanie mieszkańców zbliżającą się galą.

– W Ciechanowie to niebywałe wydarzenie, liczę więc na zainteresowanie mieszkańców. Zaistniejemy podczas gali również z naszymi produktami - dodała.

Na razie jednak nie wiadomo, czy współpraca pomiędzy Ciechanem i PLMMA będzie jednorazową akcją.

– Jeśli chodzi o dalsze wspieranie inicjatywy PLMMA, trudno mi mówić przed gala. Jest to nasze pierwsze doświadczenie i udział, więc po tym wydarzeniu i ocenie będziemy się zastanawiać. Wspieramy już inicjatywę Klubu Sportowego Ciechan i Szymona Kołeckiego w Ciechanowie w dziedzinie podnoszenia ciężarów i rugby - zakończyła.

Słowa kluczowe: plmma | ciechan | mma | sportywalki | sponsor | polska

© 2010-2017 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.