Oficjalnie Radwańska z Lotosem

16. kwietnia 2017, 12:19
źródło: Media2

Potwierdziły się doniesienia sprzed kilkunastu dni, Agnieszka Radwańska została ambasadorką Grupy Lotos.

Gwiazda tenisa ma pomóc koncernowi zwiększyć rozpoznawalność marki Lotos. Planowane są także działania z zakresu edukacji sportowej.

- Współpraca z Agnieszką Radwańską to doskonała szansa do mocniejszego zaakcentowania obecności Grupy Lotos na rynkach zagranicznych. Warto podkreślić, że koncern eksportuje najwyższej jakości paliwa oraz oleje silnikowe do 75 krajów na całym świecie - powiedział Marcin Jastrzębski, prezes zarządu Grupy Lotos S.A.

Kontrakt będzie ważny do końca marca 2020 roku. Na jego mocy zawodniczka będzie promować brand na turniejach cyklu WTA Tour. Dodatkowo Radwańska pojawi się na specjalnych wydarzeniach firmy.

- Współpraca z Agnieszką cieszy nas tym bardziej, że z tenisistką łączy nas wiele wspólnych wartości. Podobnie jak branża, w której działamy, gra na światowych kortach, jest bardzo wymagająca - oparta na żelaznej dyscyplinie, najlepszej technice, pomysłowości a wręcz innowacyjności oraz umiejętności szybkiego przewidywania sytuacji, reprezentuje najważniejsze wartości biznesowe, którymi kieruje się Grupa Lotos - dodał Jastrzębski.

Słowa kluczowe: radwanska | lotos | tenis | wizerunek | ambasador | polska

© 2010-2017 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.