Koszulki klubów ekstraklasy na licytację

5. października 2013, 10:00

Kluby polskiej ekstraklasy wsparły Fundację Sportowcy Dzieciom, przekazując na licytacje koszulki z autografami swoich zawodników. Aukcje trykotów rozpoczną się lada dzień.
Kliknij na zdjęcie, aby je skomentować
Kluby piłkarskiej ekstraklasy wsparły Fundację Sportowcy Dzieciom, przekazując na licytacje koszulki z autografami zawodników. Aukcje trykotów rozpoczną się w przyszłym tygodniu.

Fundacja Sportowcy Dzieciom działa na rzecz dzieci z domów dziecka. - Staramy się spęłaniać dziecięce marzenia. Pomagają nam w tym znani sportowcy. Ambasadorami fundacji zostali m.in. Przemysław Tytoń, Izabela Bełcik czy Paweł Zatorski – mówi Adam Jakubczak, prezes fundacji.

Dodaje, że istniejąca od pięciu miesięcy organizacja ma już na koncie kilka znaczących wydarzeń. Dzięki niej, dzieci z domów dziecka zobaczyły mecz Pogoni Szczecin z Olimpique Lyon, a także mecze ekstraklasy oraz ligi żużlowej. Dzięki fundacji, odbyło się kilka wizyt znanych sportowców w domach dziecka.

Fundację Sportowcy Dzieciom wsparł też SportMarketing.pl. Zostaliśmy Patronem Medialnym organizacji.

Słowa kluczowe: findacja | ekstraklasa | jakubczak

© 2010-2018 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.