Milenium sponsorem TBL

10. października 2012, 11:49
autor: Krzysztof Baranowski
źródło: inf. prasowa / własne

Polska Liga Koszykówki poinformowała, że Milenium zostało oficjalnym sponsorem Tauron Basket Ligi. Umowa podpisana została do czerwca przyszłego roku.
Kliknij na zdjęcie, aby je skomentować- Miło jest mi zakomunikować , że możemy powitać firmę Milenium Zakłady Bukmacherskie wśród sponsorów Tauron Basket Ligi. Liczymy na owocną współpracę mając nadzieję i przekonanie, że obydwie strony osiągną oczekiwane cele. - stwierdził Jacek Jakubowski, prezes zarządu PLK SA.

Reklama nowego partnera rozgrywek pojawi się w halach zespołów TBL już od następnej kolejki.

Milenium Zakłady Bukmacherskie to jedna z niewielu firm bukmacherskich legalnie działających na polskim rynku.

- Sponsoring najwyższej polskiej ligi koszykówki - dyscypliny bardzo popularnej i lubianej w Polsce - to dla spółki Milenium nie tylko zaszczyt ale również zobowiązanie. Zobowiązanie sponsora do zaoferowania polskim kibicom koszykówki jeszcze bogatszej oferty zakładów związanych z tą dyscypliną sportu. - mówi prezes zarządu Milenium, Marek Bąbelek.

Słowa kluczowe: babelek | jakubowski | taurn | basket | liga | plk | milenium | koszykowka

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.