MP&Silva w Polsce!

3. października 2011, 11:20
autor: Krzysztof Baranowski
źródło: MP&Silva

MP&Silva - międzynarodowa firma wiodąca na rynku praw medialnych w sporcie - ogłosiła w dniu dzisiejszym (3 października) otwarcie swojego biura na terenie Polski.
Biuro zlokalizowane będzie przy Placu Piłsudskiego w Warszawie. Stołeczna siedziba jest drugim przedstawicielem firmy w Europie Wschodniej, a czternastym na całym świecie, po majowym otwarciu MP&Silva w węgierskim Budapeszcie. Ma to umożliwić firmie możliwość głębszego penetrowania okolicznych rynków.

Odpowiedzialny za funkcjonowanie biura będzie Michał Jarocki - do niedawna szef działu sportowego TVP. - Mamy przyjemność ogłosić otwarcie biura w Warszawie. Naszym celem jest zwiększenie zaangażowania w obsłudze lokalnych nadawców, zwłaszcza w Rosji, Polsce i na Ukrainie, gdzie Euro 2012 i Mistrzostwa Świata w 2018 roku będą napędząć rozwój mediów sportowych w nadchodzącym dziesięcioleciu - mówi dyrektor generalny MP&Silva, Andrea Radrizzani.

Słowa kluczowe: mp&silva | radrizzani | jarocki | media

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.