Canal+ doceniony przez klientów

7. września 2011, 09:24
autor: Krzysztof Baranowski
źródło: media2.pl

Abonenci Cyfry+ posiadający prawa do pakietu telewizyjnego stacji Canal+ są niezwykle zadowoleni z jakości usług oferowanych przez te kanały.
Kliknij na zdjęcie, aby je skomentowaćBadanie na zlecenie spółki medialnej przeprowadziła firma Millward Brown. Wyniki były zadowalające dla zleceniodawcy.

Canal+ został oceniony, jako " (...) Nowoczesna oferta, łącząca najlepsze kanały sportowe (...), dostarczająca emocji i spełniająca oczekiwania rodziny." Takie odczucia ma ponad 80% badanych abonentów.

- Widzowie pozytywnie oceniają zarówno ofertę sportową, jak i filmową Canal+. To dla nas powód do satysfakcji, ale także wielkie zobowiązanie i drogowskaz, w jakim kierunku powinna rozwijać się polityka programowa stacji. Wiemy czego oczekują nasi klienci i będziemy w sposób dynamiczny i skuteczny realizować te oczekiwania - mówi prezes zarządu spółki Canal+ Cyfrowy, Beata Mońka.

Sportowe kanały Canal+ oferują możliwość śledzenia piłkarskich rozgrywek T-Mobile Ekstraklasy, Primera Division, Premiership, czy Ligue 1. W pakiecie znajduje się także liga NBA, czy żużel.

Słowa kluczowe: monka | canal | | cyfrowy | cyfra | telewizja | abonent | widz