4F będzie promowane przez Lewandowską

9. stycznia 2020, 14:10
źródło: Media2.pl

Bardzo ważna umowa dla 4F, marki należącej do OTCF. Otóż nową ambasadorką brandu została Anna Lewandowska.
Trenerka fitness oraz wielokrotna medalistka mistrzostw świata, Europy i Polski w karate w pierwszym kwartale 2020 roku ma być twarzą kampanii motywacyjnej.

Lewandowska będzie rekomendować produkty, które będą odpowiednie na różnych poziomach zaawansowania. Hasłem przewodnim działań będzie „Welcome to the club”.

- Podjęcie współpracy z Anną to kolejny krok w dynamicznym rozwoju marki 4F - jestem pewny, że nasza wspólna pasja i zaangażowanie wpłyną pozytywnie na wiele osób, które już dzisiaj zapraszamy do wspólnych treningów - wyjaśnił Igor Klaja, prezes zarządu OTCF S.A.

- Współpracę z 4F traktuję jako kolejny krok bazujący na moim doświadczeniu. Dzięki temu projektowi będę mogła sprawdzić się w nowych obszarach - po wielu latach treningów, doskonale wiem, jak ważny jest odpowiedni strój sportowy, który powinien zapewnić maksymalną swobodę ruchu przy jednoczesnym wsparciu trenującego. Wierzę, że droga, którą wybraliśmy wraz z 4F pozwoli nam zarazić pasją do sportu jeszcze więcej osób - dodała Anna Lewandowska, która związała się z marką wieloletnią umową. Na jej mocy będzie trenować w odzieży 4F i reprezentować brand tak w Polsce, jak i poza nią.

Słowa kluczowe: lewandowska | 4f | otcf | polska | fitness | ambasador | wizerunek

© 2010-2020 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.