VIVE zapowiada ofensywę marketingową

9. listopada 2019, 10:00
źródło: VIVE Kielce

PGE VIVE Kielce, aktualny mistrz Polski w piłce ręcznej, zapowiedział nową ofensywę marketingową. Co się kryje za tym hasłem?

Przedstawiciel PGNiG Superligi przygotował nową ofertę dla sponsorów i chce odbudować renomę tak zwanego „Klubu 100”.

- Rozmawialiśmy z wieloma naszymi sponsorami i wiemy, co ich zdaniem funkcjonuje dobrze, a gdzie popełnialiśmy błędy – przyznaje prezes KS VIVE Handball S. A., Bertus Servaas. - Przeanalizowaliśmy je, wyciągnęliśmy wnioski i chcemy zaopiekować się naszymi partnerami z profesjonalizmem, na jaki zasługują.

W ramach nowych pakietów partnerzy mają otrzymywać między innymi punkty, które będzie można wymieniać na produkty lub usługi takie jak spotkania z zawodnikami, wyjazdy na mecze czy koszulki meczowe z autografami graczy PGE VIVE Kielce.

Koordynatorem działań odnoszących się do budowania relacji ze sponsorami został Sebastian Kozubek, który dotychczas zajmował się w klubie szeroko rozumianym marketingiem, głównie mediami społecznościowymi i współpracą z telewizją klubową.

- W najbliższym czasie chcemy wcielić w życie nowe pomysły, wrócić do formuły stałych spotkań członków Klubu 100, zwiększyć integrację lokalnych przedsiębiorców z drużyną – zapowiada Kozubek.