Fortuna 1 Liga przedłuża ważną umowę

31. sierpnia 2018, 10:45
autor: Krzysztof Baranowski
źródło: informacja prasowa

Przedłużona została współpraca Fortuna 1 Ligi z liderem rynku napojów funkcjonalnych i sportowych - firmą OSHEE.
OSHEE, lider w kategorii napojów izotonicznych i witaminowych, pozostaje partnerem 1 Ligi. Doceniając dotychczasową współpracę, zdecydowano o jej kontynuowaniu przez kolejnych dwanaście miesięcy, do czerwca 2019 roku.

– Tak jak wszyscy Polacy kochamy emocje towarzyszące śledzeniu piłkarskiej rywalizacji, dlatego z radością będziemy nadal wspierać Pierwszą Ligę Piłkarską – mówi Agnieszka Supińska z biura prasowego OSHEE.

– Firma działa na tym polu konsekwentnie już od lat. Daje nam to poczucie pełnego uczestnictwa w społeczności kibiców i jeszcze większą satysfakcję z sukcesów piłkarzy. – dodaje Supińska.

– Cieszymy się, że nasza współpraca będzie kontynuowana w kolejnym sezonie, bo to partner, któremu sport jest bardzo bliski i którego oferta skierowana jest do ludzi aktywnych. Nowy kontrakt z tą globalną już marką poszerza dostępną paletę produktów – do Oshee, które było obecne w pierwszej lidze, teraz dołącza także napój energetyczny Combu oraz woda Kinga Pienińska. – mówi Martyna Pajączek, prezes zarządu Pierwszej Ligi Piłkarskiej.

Na mocy zawartej umowy firma będzie miała prawo posługiwania się tytułem „Oficjalnego Sponsora Fortuna 1 Ligi”. Logotypy marek, w tym napoju energetycznego COMBU pojawią się na nośnikach reklamowych podczas meczów 1 Ligi, na stronie internetowej rozgrywek i oficjalnych stronach internetowych klubów oraz w mediach społecznościach PLP i klubów, a także podczas wywiadów i konferencji prasowych. Firma planuje też prowadzenie dodatkowych działań promocyjnych podczas meczów oraz organizowanie konkursów.

Słowa kluczowe: fortuna1liga | oshee | 1liga | pilkanozna | sponsor | polska

© 2010-2018 SPORTMARKETING.PL. All rights reserved.